• Mi smo

  ARTBEAT

  • ARTBEAT je kompanija koja se bavi digitalnim dizajnom, organizacijom i realizacijom velikih događaja, razvojem interaktivnih medija i njihovom primenom u marketingu i umetnosti. Nudimo ideje i rešenja za najsloženije zahteve klijenata. Mi pružamo kompletnu uslugu, od razvoja ideje do njene realizacije. Izuzetan kvalitet i profesionalnost nas izdvaja od drugih.

 • DIGITALNI INTERAKTIVNI PROJEKTI

  Pretvaranje ideje u stvarnost je ono što mi radimo. Naša kreativna rešenja su našla svoje mesto u različitim medijima, pozorištu, filmu, televiziji... Kao profesionalni tim, naš cilj je da svaki projekat bude ekskluzivan i da pomeramo granice.

 • povezujemo

  LEPOTU I FUNKCIJU

  Mi imamo misiju, a to je da pomažemo klijentima da ostvare ono što im je potrebno na efikasan i jedinstven način.

 • PROFESIONALAN TIM

  Naša rešenja su implementirana u veliki broj kampanja i projekata, što potvrđuje i naša lista klijenata kao što su COCA COLA, SMATSA, TELEKOM SRBIJA, APATINSKA PIVARA, SCHWEPPES...

 • Naš proces stvaranja

  Svaki projekat koji smo uradili rezultat je pažljive analize , planiranja, korišćenja naprednih hardverskih i softverskih alata po najmodernijim umetničkim standardima. Mnogi se hvale sa našim uspesima i mi smo ponosni na to.

Zašto ARTBEAT?

ARTBEAT čini iskusan tim umetnika, programera i producenata koji iza sebe ima veliki broj uspešnih projekata u zemlji i svetu. Izaberite tim koji se ovim poslom uspešno bavi više od 15 godina. To potvrđuju brojne međunarodne nagrade od kojih je poslednja “Excellence Awards” Berlin 2016. Izabrani u pet najboljih na evropskom konkursu za projekat ,, Teslin vremeplov", TELEKOM SRBIJA, dobitnik je i prestižnog BalCannes 2017 priznanja za najbolji projekat čija je realizacija obuhvatila nekoliko tržišta u regionu.

EVENT PLANIRANjE - organizacija - realizacija

EVENT PLANIRANjE - organizacija - realizacija

Mi imamo tim koji je spreman da u svakom trenutku uspešno organizuju i najmanje, i najveće događaje.

POSTPRODUKCIJA

POSTPRODUKCIJA

Klijentu pružamo sve vidove postprodukcije i produkcije. Video, 3d animacije i audio dizajna i snimanja. Snimanje (terensko i studijsko), video montaža, izrada video reklama, dokumentarni filmovi, 3d animacija, tv grafika, video sihronizacija, režija…

RAZVOJ APLIKACIJA

RAZVOJ APLIKACIJA

Na marketing tržištu danas se nudi velik broj različitih, više ili manje naprednih aplikativnih (softverskih) rešenja za različite namene. Kao i kod bilo kojeg drugog projekta, planiranje i kvalitetna komunikacija ključni su za uspeh. Svaki projekat izrade nove aplikacije započinjemo detaljnom analizom Vaših želja i potreba. Kvalitetno definsani i dokumentovani zahtevi pre početka razvoja softvera.

ŠTA SVE MOŽEMO DA URADIMO ZA VAS

 

 

4D VIDEO MAPPING

POSTPRODUKCIJA

REALIZACIJA DOGAĐAJA

DIZAJN I IZRADA APLIKACIJA

Kreativnost

Verujemo da je kreativni rad izazvan od emocija, a znanjem i iskustvom ga modelujemo u ono što nazivamo ciljem. Mi volimo naš posao i što nam je data mogućnost da stvaramo jedinstvena iskustva i doživljaje koji pomeraju granice stvaralaštva i komunikacije.

,,Logika će vas odvesti od A do B. Mašta će vas odvesti gde god poželite“.  Albert Einstein

SRBIJA DANAS

SRBIJA DANAS

press clipping

,,ON JE OŽIVEO TESLU I ODUŠEVIO BEOGRAD: Ljudi su željni alternative za ''trg, mikrofon i rokaj''

NIN - nedeljne informativne novine

NIN - nedeljne informativne novine

press clipping

"Projekat Teslin vremeplov, kao jedan veoma složen i zahtevan umetnički rad, spojio je različite medije i inovativne tehnologije na jedan, ispostavilo se, veoma ubedljiv način."

VESTI ONLINE

VESTI ONLINE

press clipping

"Scenografski elementi imaju ulogu 3D projekcionih površina koje po sebi primaju 3D animacije i u potpunosti su interaktivne sa igračima i glumcima na sceni, što uspostavlja nov način rediteljskog, likovnog, muzičkog i koreografskog izvođenja kod nas."