• Mi smo

  ARTBEAT

  • ARTBEAT je kompanija koja se bavi razvojem idejnog rešenja od razvoja ideje do njene realizacije za najsloženije zahteve klijenata. Nudimo rešenje softverskog i hardverskog opremanja modernih muzeja, izložbenih prostora i postavki kao i izložbenih paviljona. Mi smo kompanija koja se bavi digitalnim dizajnom, organizacijom i realizacijom velikih događaja, razvojem interaktivnih medija i njihovom primenom u marketingu i umetnosti, prodajom i instalacijom najmodernijeg hardvera u industriji interaktivnih i ,,NOVIH MEDIJA". Naš kreativni tim postavlja osnovu umetničkog koncepta, razrađuje tehnički plan, produkciju i sve potrebne elemente da bi projekat u najkraćem roku na najbolji način bio izveden. Više od 20 godina iskustva i preko 500 autorskih projekata u Srbiji i svetu, dovoljno govori o našem timu i stvaralaštvu.

 • DIGITALNI INTERAKTIVNI PROJEKTI

  Pretvaranje ideje u stvarnost je ono što mi radimo. Naša kreativna rešenja su našla svoje mesto u različitim medijima, pozorištu, filmu, televiziji, muzejima... Kao profesionalni tim, naš cilj je da svaki projekat bude ekskluzivan i da pomeramo granice.

 • povezujemo

  LEPOTU I FUNKCIJU

  Mi imamo misiju, a to je da pomažemo klijentima da ostvare ono što im je potrebno na efikasan i jedinstven način.

 • PROFESIONALAN TIM

  Naša rešenja su implementirana u veliki broj kampanja i projekata, što potvrđuje i naša lista klijenata kao što su COCA COLA, SMATSA, TELEKOM SRBIJA, APATINSKA PIVARA, SCHWEPPES, EVROPSKA PRESTONICA KULTURE NOVI SAD 2022...

 • Naš proces stvaranja

  Svaki projekat koji smo uradili rezultat je pažljive analize , planiranja, korišćenja naprednih hardverskih i softverskih alata po najmodernijim umetničkim standardima. Mnogi se hvale sa našim zajedničkim uspehom i mi smo ponosni na to.

Zašto ARTBEAT?

EVENT PLANIRANjE - organizacija - realizacija

EVENT PLANIRANjE - organizacija - realizacija

Mi imamo tim koji je spreman da u svakom trenutku uspešno organizuju i najmanje, i najveće događaje.

POSTPRODUKCIJA

POSTPRODUKCIJA

Klijentu pružamo sve vidove postprodukcije i produkcije. Video, 3d animacije i audio dizajna i snimanja. Snimanje (terensko i studijsko), video montaža, izrada video reklama, dokumentarni filmovi, 3d animacija, tv grafika, video sihronizacija, režija…

RAZVOJ APLIKACIJA, PRODAJA I INSTALACIJA HARDVERA

RAZVOJ APLIKACIJA, PRODAJA I INSTALACIJA HARDVERA

Na marketing tržištu danas se nudi velik broj različitih, više ili manje naprednih aplikativnih (softverskih) rešenja za različite namene. Kao i kod bilo kojeg drugog projekta, planiranje i kvalitetna komunikacija ključni su za uspeh. Svaki projekat izrade nove aplikacije započinjemo detaljnom analizom Vaših želja i potreba. Kvalitetno definsani i dokumentovani zahtevi pre početka razvoja softvera.

ŠTA SVE MOŽEMO DA URADIMO ZA VAS

4D VIDEO MAPPING

POSTPRODUKCIJA

REALIZACIJA DOGAĐAJA

DIZAJN I IZRADA APLIKACIJA

Kreativnost

Verujemo da je kreativni rad izazvan od emocija, a znanjem i iskustvom ga modelujemo u ono što nazivamo ciljem. Mi volimo naš posao i što nam je data mogućnost da stvaramo jedinstvena iskustva i doživljaje koji pomeraju granice stvaralaštva i komunikacije.

,,Logika će vas odvesti od A do B. Mašta će vas odvesti gde god poželite”.  Albert Einstein

SRBIJA DANAS

SRBIJA DANAS

press clipping

,,ON JE OŽIVEO TESLU I ODUŠEVIO BEOGRAD: Ljudi su željni alternative za ''trg, mikrofon i rokaj''

NIN - nedeljne informativne novine

NIN - nedeljne informativne novine

press clipping

"Projekat Teslin vremeplov, kao jedan veoma složen i zahtevan umetnički rad, spojio je različite medije i inovativne tehnologije na jedan, ispostavilo se, veoma ubedljiv način."

VESTI ONLINE

VESTI ONLINE

press clipping

"Scenografski elementi imaju ulogu 3D projekcionih površina koje po sebi primaju 3D animacije i u potpunosti su interaktivne sa igračima i glumcima na sceni, što uspostavlja nov način rediteljskog, likovnog, muzičkog i koreografskog izvođenja kod nas."